Tintex

TINTEX PARTNER - PALVELUA NOPEASTI JA JOUSTAVASTI

TINTEX-merkkiä käyttävä yritys on Akzo Nobelin auktorisoima itsenäinen yhteistyökumppani, TINTEX-Partner, joka tarjoaa teollisuusmaali-tuotteet ja erikoissävyt joustavasti tehdashinnoin. Uusi sävytysjärjestelmämme kulkee nimellä TINTFLEX.

TINTEX-Partnerit ovat eripuolilla Suomea sijaitsevia yrityksiä, joista monilla on tarjota myös muita alaan liityviä lisäpalveluja. Yhteistä kaikille on kuitenkin maalituotteiden, petsien ja puunsuoja-aineiden sävytyspalvelu paikallisesti, mutta myös volumituotteet saa
varastosta samalla tilauksella.

TINTEXit purkittavat myös monia tuotteita tarvittaessa erikoisiin purkkikokoihin; monia tuotteita sävytetään alkaen 1L:n purkista aina lavatoimituksiin saakka. Myös erilaisia KIILTOASTEITA voidaan asiakkaan toivomuksesta toteuttaa himmennyspastojen avulla. TINTEXin kanssa voit myös räätälöidä tuotteidesi sävyt yksilöllisesti ilman värikarttoja; voit myös tilata värimallit ja rakentaa oman värivalikoiman tuotteillesi.

TINTEX-Partnerit haluavat luoda tiiviin yhteistyömallin perinteisen myyjä-ostaja mallin tilalle, toimimalla osana tuotantokoneistoanne yhtenä alihankkijana. TEKNINEN PALVELU on tärkeä osa toimintaamme, jonka koulutustasosta vastaa Akzo Nobelin sisäinen TINTEX UNIVERSITY aktiivisella, monipuolisella ja jatkuvalla koulutuksella. Tätä koulutusta ja osaamista tarjoamme myös kouluissa ja monissa yrityksissä sopimuksen mukaan.

Näiden asioiden vuoksi uskoisin, että olemme kokonaisuudessaan edullisin yhteistyökumppani...PARTNER

KYSY LISÄÄ OMALTA TINTEX-PARTNERILTASI; nyt olet jo askeleen ottanut, mikset ottaisi vielä toisenkin...

JTT Oy
Jarmo Talvela


Palaa etusivulle


TINTEX - Kansainvälistä palvelua paikallisesti

Tunnistat meidät tästä merkistä!!!

TINTEX-paikkakunnat Suomessa:

- Vantaa, HKW-Maalipalvelu Oy
- Turku, Turun Värite Oy
- Kausala, Kausalan Tapetti ja Väri Oy
- Vaajakoski (JTT Oy)
- Ylihärmä, Härmän Teko Oy
- Oulu, Väripolar Oy